top of page

Rakennekynnet

 

 

Rakennekynnet ovat ihana ja huoleton valinta, jos haluat näyttää huolitellulta aina kauniita kynsiä myöten.

Kauniit kädet huomataan aina! Halutessasi saat kynsiisi myös lisää pituutta. Rakennekynnet kaipaavat huoltoa n. kolmen viikon välein; huollon yhteydessä kynnet geelataan ja koristellaan uudestaan.  Käyttämäni geeli on tuoksutonta.

Rakennekynnet suojaavat omaa kynttä ja auttavat kynsiä kasvamaan. Tule rohkeasti käymään, vaikka olisitkin kova kynsien popsija tai omat kyntesi ovat hauraat tai liuskoittuvat. Geelaamalla kynsistä saadaan kauniit.

 

 

Voit suunnitella itse kynsiisi kuviot ja värit tai antaa minun tehdä se puolestasi. Otathan huomioon, että kynsien pituus vaikuttaa lopputulokseen koristeiden ja kuvioiden osalta.

 

Kestävä Geelilakkaus

 

 

Kynsistudioissa on myös mahdollista saada kynsille näyttävä ja kestävä lakkaus uudella tekniikalla.Geelilakkaus on hyvin laadukas, kestävä ja kiiltävä tuote. Lakkaus kovetetaan kokonaan LED-valolla, samalla tavalla kuin geelirakennekynnet.
Geelilakkaustekniikalla voidaan tehdä esimerkiksi kestävä ranskalainen manikyyri, koko kynnen peittävä lakkaus tai yksilöllistä koristelua. Mikäli halutaan pitkät kynnet, suosittelemme edelleen kynsistudioissamme tehdä rakennekynsiä.

 

Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen geelilakkaus voidaan huoltaa samaan tapaan kuin rakennekynnet. Huollon yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa väriä ja tehdä uusia koristeluja.

Oman kynnen vahvistus

 

Sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi. Materiaalina voi käyttää geeliä, tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan. 
Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen suojausta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä, jotta sinetöinti saadaan tehtyä. Oman kynnen suojaus peittää kynnessä olevat ”vauriot” tai “ongelmat”.

Huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen, joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Kynnet Helsinki
Jalkahoito Helsinki

Jalkahoito

 

     Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojesi tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin ja oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Rakennekynsien poisto

 

Jos syystä tai toisesta haluat luopua geelikynsistä, älä tee sitä itse!

Repiminen vahingoittaa kynnen pintaa ja pahimmillaan kynnestä tulee todella kipeä ja hauras. Paras tapa luopua rakennekynsistä on tulla poistattamaan geelaus. Rakennekynttä poistettaessa kynnestä viilataan pituus pois.  Poiston jälkeen luonnollinen kyntesi on yleensä hieman normaalia heikompi, ja tämän vuoksi omia kynsiä kannattaa hoitaa suosittelemillani tuotteilla. Tekemääni geelauksen poistoon kuuluu aina myös luxusmanikyyri sekä kynsien lyhennys ja muotoilu.

 

Rakennekynsien hoito-ohjeet

 • Käy säännöllisesti huollossa. Normaali huoltoväli on 3–4 viikkoa oman kynnen kasvunopeudesta riippuen. Rakennekynsien huolto on välttämätöntä ja ne eivät pysy ilman huoltoa moitteettoman kauniina kahta kuukautta laiton jälkeen.

 • Oikein käytettyinä ja huollettuina rakennekynnet ovat erittäin kestävät. Jos sinulle kuitenkin tulee ongelmia huoltojen välillä, niin ethän yritä liimata/korjata kynttä itse. Ongelmatilanteissa tule käymään luonani, jotta voimme selvittää yhdessä, mistä ongelma johtuu.

 • Rakennekynnet ovat kestävät, mutta eivät tuhoutumattomat. Kohtele niitä yhtä hyvin ja varovasti kuin omia luonnollisia kynsiäsi.

 • Älä käytä kynsiäsi ruuvimeisselinä.

 • Vältä voimakasta kynnen käyttöä tai vääntämistä.

 • Käytä tiskatessa ja siivotessa suojahanskoja, sillä jatkuva altistus siivouskemikaaleille saattaa heikentää kynttä.

 • Vältä myös esim. juomatölkkien avaamista kynttä apuna käyttäen.

 • Kaikenlainen naputtelu sekä kynnen pinnan ja reunojen voimakas "ramplaaminen" saattavat nopeuttaa kynnen ilmaantumista.

 • Jos kynsi on repeytynyt pahasti, voit laittaa päälle suojaksi laastarin

Lahjakortit

Liikkeistä ja verkosta voit ostaa lahjakortin haluamallesi rahasummalle tai jotakin tiettyä palvelua varten. Huomioithan lahjakorttia ostaessasi että lahjakortti on voimassa 6 kuukautta sen ostamishetkestä ja että kortin voi käyttää ainoastaan samassa liikkeessä josta kortti on ostettu.

Takuu

Tekemissäni kynsissä on aina viikon takuu. Otathan yhteyttä välittömästi ongelmien ilmetessä. Kuulen mielelläni myös mahdollisista ongelmista takuuajan ulkopuolella, jotta voin ottaa tarvittavat seikat huomioon seuraavassa huollossa.

Asiakkaideni tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit olla yhteydessä myös, jos olet epävarma jostakin kynsiisi liittyvästä asiasta/tuotteesta. Neuvon ja vastaan kysymyksiin erittäin mielelläni.

 

Takuu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:

 • Kynsi on katkennut/irronnut voimakkaan iskun tai väärinkäytön seurauksena.

 • Saatuja hoito-ohjeita ei ole noudatettu (esim. on käytetty asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta, joka on vaurioittanut kynttä).

 • Vahingoittunutta kynttä on itse liimattu, leikattu, viilattu tai kynsi on itse poistettu kokonaan.

 • Pureskelluille kynsille en voi myöntää takuuta ennen kuin oma kynsi on kasvanut takaisin normaaliin pituuteen ja malliinsa.

bottom of page